Waarom ik start met een blog!

Zo, de blog is online! Ik kon het idee van het starten van een reisblog niet meer uit mijn hoofd krijgen! Na veel artikelen gelezen te hebben op internet over het starten van een blog is hij nu dan echt live. Ik ben blij dat jij mijn blog bezoekt, want dan heb ik dus sowieso mijn eerste bezoeker! 😀

Mijn naam is Malou en ik ben een echte reisliefhebber. Het liefste reis ik met een backpack en zoek ik het lokale leven op. Ik hou van reizen met afwisseling van natuur en cultuur. Wanneer de reisbestemming bepaald is, zoek ik op internet informatie van het land op om ideeën voor de reis op te doen. Daarnaast heb ik zelf veel behoefte aan tips en informatie over het reizen met openbaar vervoer, veiligheid, hotspots, kosten etc. Dat is precies de reden waarom ik op het idee ben gekomen om deze blog te starten. Ik wil met jullie mijn reisverhalen delen, jullie enthousiasmeren en vooral jullie de nuttige informatie geven waar je naar op zoek bent! Mijn blog zal gaan over verre reisbestemmingen, over stedentrips tot aan bestemmingen dichterbij huis.

Heb je na het bezoeken en lezen van mijn blog vragen of suggesties, laat het dan vooral weten in een reactie.

En vooral, heel veel leesplezier!

5 Comments

Geef een reactie