• Home
  • /
  • Nederland
  • /
  • Kloetinge, logeren in Ibiza-stijl in een sfeervolle B&B in Zeeland
Zeeland B&B

Kloetinge, logeren in Ibiza-stijl in een sfeervolle B&B in Zeeland

Zeeland is voor mij persoonlijk dé provincie in Nederland waar je al snel een heerlijk vakantiegevoel hebt. En als je een bezoek aan Zeeland optelt bij een vakantiehuisje met een gastvrij ontvangst en een fijne sfeer, dan is je vakantiegevoel daar direct. Een verblijf in de B&B Hartje Kloetinge, zoals de naam al doet vermoeden, is een vakantiehuisje in het hartje van Kloetinge. Nou is Kloetinge zelf maar een klein dorpje van zo’n 8 vierkante kilometer omtrek, maar een goede uitvalsbasis voor diverse stranden en activiteiten in de omgeving. Lees je mee?

Een warm welkom in B&B Hartje Kloetinge

Als je een verblijf van minimaal twee nachtjes boekt bij B&B Hartje Kloetinge, dan weet ik zeker dat je hier zult genieten. Na het parkeren van de auto op de oprit, betreed je via een eigen ingang dit sfeervolle vakantiehuisje. De heerlijke geuren die je tegemoet komen, de sfeervolle details van het huisje en het lekkers in de koelkast zorgen voor een warm ontvangst. En tot slot het vriendelijke ontvangst door de eigenaresse Patricia, die passie uitstraalt met dit eigen gecreëerde plekje en dit graag aan haar gasten overbrengt.

Mini vakantiehuisje

B&B Hartje Kloetinge is een stijlvol, knus en gezellig vakantiehuisje. Je loopt binnen in de hal waar tevens een apart toilet zit. Vervolgens loop je de studio in en zie je de keuken, een gezellige eettafel en zitje. Aan de andere kant plof je neer in het tweepersoonsbed. Via een houten trap kun je de (open) boven verdieping bereiken waar er nog twee matrassen liggen mocht je met kind(eren) komen. Tot slot wandel je via het slaapgedeelte zo de fijne badkamer in. Wij verbleven hier met onze kleine meid. Daarom stond er voor ons een babybedje, een kinderstoel en speelgoed klaar. Heel fijn, scheelt weer wat ruimte in de kofferbak.

Ibiza Kloetinge Zeeland

Een vleugje Ibiza sfeer in Zeeland

De eigenaresse Patricia, die zelf regelmatig het Spaanse eiland Ibiza bezoekt, heeft de Ibiza sfeer weten terug te brengen in het vakantiehuisje. Het huisje is ingericht met lichte details en natuurlijke materialen zoals hout en rotan. Er is een keukentje waar koffie- en thee aanwezig is, een koelkastje en het nodige servies en bestek. Ook kun je iets warm maken in de magnetron. De heerlijke geuren van het huisje zorgen voor een ontspannen gevoel, zo staan er in het toilet en de badkamer heerlijke geurtjes van We Love The Planet. Ik was zo weg van deze geur met Eucalyptus, dat ik na ons bezoek direct ook de diffuser zal gaan gebruiken. Geïnfluenced noemen ze dat toch?

Verse ontbijtjes en borrelplanken

Koken kun je niet in het huisje, want er is geen kookplaat aanwezig. Maar de term Bed & Breakfast komt zeker de beloften na. Je kunt namelijk tegen een meerprijs een heerlijk ontbijt bestellen bij je verblijf, waarbij wij voor de zondagochtend hebben gekozen voor een Uitgebreid Zeeuws ontbijt voor twee personen. Patricia hield rekening met onze wensen en kwam dit heerlijke ontbijt brengen op een uitgekozen tijdstip. Het ontbijtje was een lust voor het oog. Het werd geserveerd op een enorme schaal en deze stond vol met warme broodjes, een eitje, vers fruit, vers geperste sap, romige yoghurt en nog veel meer lekkers! Naast een heerlijk ontbijt of een gevulde koelkast bij aankomst, kun je ook een borrelplank bij je verblijf bestellen.

Het ontbijtje was een lust voor het oog. Het werd geserveerd op een enorme schaal en deze stond vol met warme broodjes, een eitje, vers fruit, vers geperste sap, romige yoghurt en nog veel meer lekkers!

De omgeving van B&B Hartje Kloetinge

Sowieso doen tijdens jouw bezoek aan B&B Hartje Kloetinge: bezoek Bakker Boer! Als je hier binnenstapt, weet je eigenlijk niet meer waar je precies naar op zoek was. Het is een grote winkel met heel veel lekkers. Naast ijs, banket, brood en chocolade, vind je hier ook van alles voor de borrelplank, divers beleg, vers groente, fruit en zuivel. Én natuurlijk hun specialiteit, de heerlijke Zeeuwse Bolussen. En alles maken ze zelf!

Gezellig wat winkels bezoeken of een restaurantje pakken? Kloetinge is direct aan Goes gelegen. Goes is daarmee een logische keuze om de gezelligheid en drukte op te zoeken. Op dinsdag en zaterdag is er markt. Maar uiteraard is de hoofdstad van Zeeland, Middelburg, ook aan aanrader. Een monumentale stad met veel historische gebouwen en gezelligheid. Wil je de wat kleinere dorpjes van Zeeland bezoeken? Denk dan aan Veere of het vissersdorpje Yerseke voor bijvoorbeeld een bezoek aan De Oesterij.

Vanaf de B&B zijn er meerdere stranden op korte rijafstand, zoals het strandje bij het Veerse Meer of Wemeldinge. Wil je echt naar de Zee? Dan is de Vrouwenpolder of het Banjaardstrand een optie. Of naar Vlissingen voor de boulevard. Bezoek je met kind(eren) B&B Hartje Kloetinge? Dan is het recreatiegebied Hollandse Hoeve, De Vierlinden een aanrader. Hier is een kinderboerderij, buiten (water)speeltuinen, midgetgolfbaan, binnenspeeltuin en een restaurant. Op een klein kwartiertje rijden ligt Klok’uus. Dit is de grootste binnen- en buitenspeeltuin van Zeeland, met een gezellig restaurant. Een leuk uitje voor zowel mooi als slecht weer. De eigenaresse Patricia heeft zelf kinderen, dus tijdens jouw bezoek kan zij zeker goede tips en aanraders met je delen.

Mijn bezoek aan B&B Hartje Kloetinge is tot stand gekomen op uitnodiging van de eigenaresse Patricia.
Alles wat je leest is mijn persoonlijke ervaring en mening.

Geef een reactie