• Home
  • /
  • Geen categorie
  • /
  • Vriendinnenweekend bij Bed & Beautyhuis: Ontspannen B&B met een twist
vriendinnen weekend weg

Vriendinnenweekend bij Bed & Beautyhuis: Ontspannen B&B met een twist

Bed & Beautyhuis biedt een unieke B&B-ervaring met een twist, waar ontspanning centraal staat. Ideaal voor een vriendinnenweekend, maar ook perfect voor een ontspannen uitje met je partner of om alleen tot rust te komen in de Achterhoek. Hier draait het om waardevolle tijd voor jezelf, samen met je partner of samen met vriendinnen. Lees je mee?

Een verblijf bij Bed & Beautyhuis Halle 

Een verblijf bij Bed & Beautyhuis Halle staat volledig in het teken van ontspanning. Ik verbleef hier samen met een vriendin en het was voor ons dé perfecte plek voor ons vriendinnenweekend. Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door de eigenaresse Anneli, die je verwelkomt met een drankje en iets lekkers. De kamer is sfeervol ingericht met een tweepersoonsbed, een zitje inclusief koffie- en thee en een luxe badkamer met twee fijne regendouches. Bovendien is er de mogelijkheid om met vier personen te verblijven, dan wordt deze kamer uitgebreid met een extra kamer met een tweepersoonsbed.

Bed and Beautyhuis Halle

Ingericht met liefde en duurzaamheid 

Bij aankomst bij Bed & Beautyhuis word je verrast door de onverwachte charme van de binnenruimtes. Ondanks de minimalistische inrichting straalt de ruimte rust en warmte uit. Natuurlijke materialen, zoals houten wanden en een groene marmoleum vloer, creëren een prettige sfeer. De kamers zijn niet alleen strak ingericht, maar ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Elk detail, van een warmtepomp tot de waterontharder die zorgt voor kalkvrij water, draagt bij aan het comfort. Je vindt er accessoires zoals planten en een koffie- en thee apparaat met duurzame koffie.

Verschillende arrangementen te boeken

Als liefhebber van unieke accommodaties, ben ik altijd op zoek naar plekken die iets extra’s bieden. Dat is ook precies waar Bed & Beautyhuis Halle voor staat. Je kunt hier namelijk verschillende arrangementen boeken, die zorgen voor een andere ervaring. Hierdoor is het een perfecte bestemming voor een vriendinnenweekend of een ontspannen uitje met je partner. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen, zoals het ‘Just for two’ arrangement, waarbij je kunt genieten van een ontspannende lichaamsmassage. Wij kozen zelf voor het ‘Back to Nature’ arrangement, waarbij we eerst een heerlijke gezichtsbehandeling kregen van eigenaresse Anneli, gevolgd door een unieke buitenkookervaring op vuur, aangeboden door Annette Puur Annette.

Als liefhebber van unieke accommodaties, ben ik altijd op zoek naar plekken die iets extra’s bieden. Dat is ook precies waar Bed & Beautyhuis Halle voor staat.

Tot in de puntjes verzorgd

De bevlogen eigenaresse van Bed & Beautyhuis Halle is Anneli. Anneli is iemand die oog heeft voor detail. Of het nu gaat om een rustgevende lichaamsmassage, een verzorgende gezichtsbehandeling of een gezellige make-up workshop met vriendinnen, Anneli zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Naast haar gastvrijheid koestert Anneli ook de dieren op het terrein. Van opgewekte kippen en een trotse haan tot twee knorrende varkens – ze zijn allemaal deel van de familie. Een heerlijk vers ei bij het ontbijt is dan ook een mooie extraatje als je hier verblijft.

Het verblijf bij Bed & Beautyhuis Halle is te boeken voor minimaal twee nachten.

Enthousiast geworden voor een ontspannen weekendje weg bij Bed & Beautyhuis Halle? Bekijk meer beelden van ons verblijf op mijn Instagram pagina of neem een kijkje op mijn pagina Nederland als je op zoek ben naar meer unieke plekjes in Nederland!

Mijn bezoek aan Bed & Beautyhuis Halle is tot stand gekomen op uitnodiging van de eigenaresse Anneli.
Alles wat je leest is mijn persoonlijke ervaring en mening.

Geef een reactie