Beelden van onze prachtige trip naar Tromsø, Noors lapland!

Wij bezochten in december de stad Tromsø, gelegen in het noorden van Noorwegen. Een prachtige winterse bestemming die eruit ziet als een echt wintersprookje. Zo werden we verliefd op de husky’s tijdens onze hondensleetocht, zagen we orca’s van dichtbij en zagen we het magische noorderlicht! Zie hier wat beelden van onze trip en begrijp waarom Noorwegen in de winter tot nu toe op ons lijstje staat van één van onze mooiste reizen!

Lees hier meer over deze prachtige winterbestemming!

21 Comments

 • Malou | Blonde Blossom

  1 januari 2018 at 23:45

  Ik kwam op je blog terecht omdat we dezelfde naam hebben, maar ik vind het helemaal geen straf. Wat een prachtige blogs schrijf je en wat een prachtige foto’s overal! Ook dit ziet er echt magisch uit. Ik ga nu gelijk aan mijn vriend doorgeven dat we hier een keer heen moeten, wat een paradijsje. Malou x

  Beantwoorden
  • reismeis

   7 januari 2018 at 18:46

   Dat is leuk om te horen, dankjewel voor deze lieve reactie! Zeker een keertje naar Noorwegen in de winter, ik zal binnenkort een blog schrijven over deze bestemming met meer informatie, wie weet krijg je hier wat nuttige tips. Ik ga snel eens jouw blog bekijken! Liefs

   Beantwoorden
  • reismeis

   7 januari 2018 at 18:43

   Ja, een echte aanrader! Zeker eens doen! In december is er ongeveer vier uur daglicht per dag. De zon komt dan niet boven de horizon, maar er is wel voldoende licht voor alle activiteiten. Binnenkort volgt mijn blog met meer informatie.

   Beantwoorden
  • reismeis

   11 januari 2018 at 21:19

   Dankje! Ja, de orka’s heb je helaas niet in Fins Lapland, maar ik denk dat Finland ook weer zijn eigen charme heeft! Heb je toen ook het Noorderlicht gezien?

   Beantwoorden
 • Henneke

  2 juni 2019 at 15:03

  Daar word ik blij van, ziet er mooi uit in het filmpje. En ook de foto’s. Wij zijn wel via Finland langs de Russische grens naar de Noordkaap geweest is ook mooi maar in de zomer. Wel beren gespot met een gids in het wild in een National park langs de Russische grens, dat was echt cool maar ook wel spannend. Ook 2 keer in de winter naar Fins Lapland geweest waar we een paar keer met snowscooters een tocht hebben gemaakt en met snowshoes een wandeling door een National park de berg op, prachtig mooi. En 1 keer in de winter naar IJsland maar alle keren geen Noorderlicht kunnen zien vanwege de bewolking. Maar was wel supermooi daar net als in jou film in Noorwegen, prachtig. Wij gaan nu in oktober naar Tromso 6 dagen daarna door naar Spitsbergen. Ben wel heel erg benieuwd. Er ligt waarschijnlijk nog geen sneeuw maar zal er niet minder mooi om zijn met al die fjorden. We hebben een auto gehuurd en ben een beetje aan het rond lezen waar we naar toe kunnen gaan. Vandaar dat ik bij jou blog terecht kwam. Leuk om te lezen. En mooie foto’s.

  Beantwoorden
  • reismeis

   9 juni 2019 at 14:21

   Wat een mooie reisverhalen vertel je! Een tocht met sneeuwscooters lijkt me ook erg gaaf! Ik weet zeker dat jullie in oktober een fantastische trip gaan maken in Tromso! Mocht je meer informatie willen, kun je me altijd contacten via het contactformulier. Veel plezier!

   Beantwoorden

Geef een reactie